Bericht versturen
Thuis

Changshu Xinya Machinery Manufacturing Co., Ltd. Bedrijfsprofiel

Bedrijfsprofiel

De Machines die van Changshuxinya die Co., Ltd.is vervaardigen in de mooie en rijke Chinese historische en culturele stad wordt gevestigd - Changshu, Jiangsu. Het is op het oosten van Shanghai, op de zuidelijke rand van Suzhou, ten westen van Wuxi, is het noorden van Yangtze River.It geschikt voor vervoer.

China Changshu Xinya Machinery Manufacturing Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 0

 

De Machines die van Changshuxinya Co., Ltd vervaardigen worden opgericht in de jaren '80 van vorige eeuw, etc. zich specialiseert in de productie van divers elektromateriaal, vorkheftruckmast. En in 2010, gingen wij door ISO9001 over: de certificatie van 2000 en van BV.

China Changshu Xinya Machinery Manufacturing Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 1

 

Met steun van klanten, hebben onze producten overal het woord verkocht. Volgens de behoeften van de meerderheid van gebruikers, zullen wij de investering in wetenschap en technologie, constant nieuwe producten ontwikkelen, verhogen productprestaties versterken en verbeteren om aan de behoeften van onze klanten te voldoen.


Onze hoofdproducten zijn 1 ton, 2 ton, 3 ton, 5 ton, 8 JJM-van de reekston kabel die kruk, hydraulische spanner, hydraulische trekker trekken, kabel die euiqpments, hoge druk leggen de hydraulische pomp met hydraulische plooiende hulpmiddelen, langs klem komt, die katrol, kabelrol en de aanhangwagen van de kabeltrommel, staalbar, de jeneverpool van de aluminiumlegering, en ander materiaal van de machtsbouw en een verscheidenheid van grote mast van de tonnagevorkheftruck en een verscheidenheid van speciale vereisten van niet genormaliseerde brug vastbinden.

China Changshu Xinya Machinery Manufacturing Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 2


Het productieproces is volledige, sterke technische kracht, is de verwerkingscapaciteit volledig, geëindigd - de producten zijn strikt het gestandaardiseerde technische kwaliteit testen, een correcte kwaliteitscontrole en het systeem van de naverkoopdienst, vormde een bepaalde schaal van de productiecapaciteit van het machtsmateriaal. Onze bestaande verscheidenheid van materiaal is meer dan 80 reeksen, verwerkingscapaciteit, verfijnder materiaal (verwerkingscentra en CNC materiaal 15 reeksen) om productkwaliteit te verzekeren.

 

_09.jpg

_10.jpg

_11.jpg

_12.jpg

Bekijk meer over ons
ons bedrijf

China Changshu Xinya Machinery Manufacturing Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 0

 

Opgericht in 1983, CHANGSHU-de machinesfabriek van de stadsmacht.

 

Sinds 1983 tot 2008, concentreert XINYA zich bij het hijsen van machines, de mijnbouw van machines en vorkheftruckdelen.

 

Vanaf 2008, vergroot XINYA de productiecapaciteit, die zich op kabel concentreren die hulpmiddelen trekken.

 

In 2013 ging het bedrijf ISO9001-certificatie over, en verkrijgt het AMERIKAANSE CLUB VAN AUTOMOBILISTENcertificaat.

 

In 2015 bereikt de high-tech onderneming van Jiangsu-provincie, ook bereikte merknaamproducten in Jiangsu-provincie

 

Nu, heeft XINYA reeds cabe het trekken van hulpmiddelen aan Pakistan, India, Mexico, Turkije, Peru, Brazilië, Vietnam, Thailand, Saudi-Arabië, Maleisië, Kenia en enz. verkopen.

 

Wij hebben met ESCOM MALAWI, ZESCO, Transelectria etc. samengewerkt.

 

China Changshu Xinya Machinery Manufacturing Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 1

 

Industrie-norm het opstellen

Zich baseert op sterke R&D-mogelijkheden, nam aan het opstellen deel bevat de hoogste de industrienormen, met inbegrip van zes nationale normen, is de industrie betrokken bij het opstellen van standaardmateriaal bij de meeste bedrijven.

China Changshu Xinya Machinery Manufacturing Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 2

 

Bezit een aantal octrooien

China Changshu Xinya Machinery Manufacturing Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 3

Belangrijke producten

China Changshu Xinya Machinery Manufacturing Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 4 China Changshu Xinya Machinery Manufacturing Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 5 China Changshu Xinya Machinery Manufacturing Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 6

               De Hydraulische Spanner die van de kabelkruk 2x40KN Katrolblok vastbinden

Changshu Xinya Machinery Manufacturing Co., Ltd. Changshu Xinya Machinery Manufacturing Co., Ltd. Changshu Xinya Machinery Manufacturing Co., Ltd. Changshu Xinya Machinery Manufacturing Co., Ltd. Changshu Xinya Machinery Manufacturing Co., Ltd. Changshu Xinya Machinery Manufacturing Co., Ltd. Changshu Xinya Machinery Manufacturing Co., Ltd.
1 2 3 4 5 6 7
Bedrijf Details

Grote Markt

Noord-Amerika

Zuid-Amerika

Oost-Azië

Zuidoost-Azië

Midden-Oosten

Afrika

Type Business

Fabrikant

Verdeler/groothandel

Handelsmaatschappij

Verkoper

Merken : XINYA

Aantal werknemers : 100~150

Jaarlijkse omzet : 3000000-4000000

Opgericht Jaar : 1983

Export pct : 30% - 40%

Factory Size: 5,000-10,000 square meters

Average Lead Time: 20 Days

Accepted Delivery Terms: FOB,CIF,DDP,DDU

Certifications: ISO9001

Certificaten

Onze Producten Hebben Vele Certificaten Overgegaan.

China Changshu Xinya Machinery Manufacturing Co., Ltd. Certificaten China Changshu Xinya Machinery Manufacturing Co., Ltd. Certificaten China Changshu Xinya Machinery Manufacturing Co., Ltd. Certificaten China Changshu Xinya Machinery Manufacturing Co., Ltd. Certificaten